[vc_row full_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_empty_space][vc_separator][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Marketing for Startups

Download præsentationen samt en opdateret oversigt over de mest populære ressourcer indenfor marketing og content creation.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Download Præsentationen” shape=”square” color=”black” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.dropbox.com%2Fs%2F3t05pboslx4rjs8%2FMarketing%2520on%2520a%2520Budget.pdf%3Fdl%3D0||target:%20_blank|”][vc_btn title=”Download Link Oversigt” shape=”square” color=”black” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.dropbox.com%2Fs%2Fpups6nofz7w5s7q%2FRessource%2520Oversigt.pdf%3Fdl%3D0||target:%20_blank|”][vc_empty_space][vc_separator][vc_empty_space][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Website Bootcamp

Lær at bruge Squarespace til at skabe en hjemmeside, som præsenterer din virksomhed, dit projekt eller event professionelt.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”18337″ img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]En hjemmeside er en essentiel del af ethvert startup, uanset om det er til at præsentere en ydelse, et produkt eller en vision. Men at lave en hjemmeside er komplekst og uoverskueligt, hvis man aldrig har gjort det før. Og selv hvis man har, så er det ikke nogen garanti for, at det ser særlig professionelt ud.

Heldigvis findes der SQUARESPACE!

Squarespace er et super brugervenligt hjemmesidesystem, som er skabt til helt almindelige mennesker. Med sine mange forhåndsopsatte (og branche specifikke) designskabeloner, gør Squarespace det super simpelt for alle os, der ikke er hjemmeside nørder, men gerne vil have et professionelt og tidsvarende look udadtil.

Formålet med denne Online Masterclass er, at klæde dig på til at arbejde i Squarespace, så du udvikler de fornødne kompetencer til, at skabe din egen hjemmeside – både nu og i fremtiden.

I denne Online Masterclass lærer du at:

Bemærk: I denne Masterclass arbejder vi udelukkende med den praktiske brug af Squarespace. Vi arbejder ikke med dit indhold, så det behøver du ikke have klar for at gennemføre lektionerne.

Format: E-læring
Lektioner: 3[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_btn title=”Start her” shape=”square” color=”black” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Finfluenceacademy.thinkific.com%2Fcourses%2Fwebsite-bootcamp||target:%20_blank|”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]