COP15
Jeg hjalp Alternativet med at bruge webinars til at samle og engagere deres medlemmer omkring det vigtigste møde i Europa.
// Alternativet

Som Danmarks grønne parti, var der ingen tvivl om at COP21 var en vigtig begivenhed for Alternativet, som på dette tidspunkt stadig var i en opstartsfase.

Det var en oplagt mulighed for dem til at øge befolkningens bevidstheden omkring deres klima agenda, og gøre det ved at engagere deres medlemmer.

Udfordringen var imidlertid, at de – på den korte tid de havde til rådighed før mødet – havde svært ved at opbygge en effektiv kampagne. Ligesom de heller ikke havde tid eller økonomi til at tage rundt i landet og holde båltaler. Og måske vigtigst, så manglede de en effektiv måde at organisere dem, der ville bidrage aktivt til kampagnen.

Derfor hjalp vi dem med at bruge webinars som platform for deres kampagne, og stedet, de kunne formidle deres budskaber fra. De gjorde det let for mennesker at høre mere om deres kampagne, hvilket gav dem rekordstor interesse. Samtidig, så hjalp vi dem med at bruge webinars til at facilitere vidensdelingsmøder mellem medlemmerne der bidrog til kampagnen, og skabte en hub for dem at dele begejstring, udveksle resultater og evaluere på effekten af deres aktiviteter.

Vi forbinder gode intentioner med større ambitioner

Tag en uforpligtende og inspirerende snak med os, og lad os sammen finde ud af, om tiden er inde til at nå ud til flere med det, der betyder mest for jer.
Kontakt